- 27 آذر 1404 انتصاب دکتر چنگیز پشتوانهای برای ارتقای آموزش پزشکی است
- 27 آذر 1404 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان روند پیشرفت پروژههای بهداشتی و درمانی شهرستان رودبار را بررسی کرد
- 27 آذر 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز جامع خدمات سلامت لوشان
- 27 آذر 1404 روز وحدت حوزه و دانشگاه، تجلی پیوند مبارک علم و ایمان
بیست و چهارمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه پیگیری در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت( اجرای مصوبات بند 3 و 8 صورتجلسه بررسی سیمای سلامت استان) در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
بیست و چهارمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه پیگیری در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت در تاریخ 1402/11/30حضور سرپرست امور روستایی استانداری گیلان، کارشناس دفتر امور روستایی استانداری گیلان ، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، نماینده سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه( کارشناس مسئول سلامت محیط مرکزبهداشت رشت)، و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که طی این جلسه که در راستای اجرای مصوبات بند 3 و 8 صورتجلسه بررسی سیمای سلامت استان در مورخ 25/10/1402 با محوریت در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت تشکیل شده بود به مواردی از قبیل محصولاتی از قبیل برنج، چای، زیتون، کیوی، بادام زمینی، شناسنامه دارکردن زمین های کشاورزی، گواهی سلامت محصولات غذایی صاداراتی و حمایت و همکاری دستگاهها و سازمان های مرتبط و غیره بحث ، گفتگو قرار گرفت و مصوباتی به مصوب گردید.
